RANDOMNESS GAMES | Natriumi - Kuiz nga Kimia

This game can no longer be played at Randomness. Flash support has ended.
00:00

Description for Natriumi - Kuiz nga Kimia

Ky eshte nje kuiz nga kimia, përkatësht për natriumin.Ky kuiz permban 10 pyetje rreth natriumit me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera pergjigje eshte e sakte. Pra testoni njohurite tuaja rreth natriumit apo kimise se natriumit.

Tags for Natriumi - Kuiz nga Kimia

Chemistry Quiz, Chemistry quizzes, Kimi kuize, Kimia kuize online, Kimia kuize shqip, Kimia pyetje dhe pergjigje, Kuiz per natriumin, Kuize nga Kimia, Kuize shqip, Kuize te ndryshme nga Kimia, Kuize te ndryshme shqip, Luaj kuize shqip, Natriumi Kuiz, Natriumi pytje dhe pergjigje, Pyetje nga kimia, Sodium quiz, en, Natriumi - Kuiz nga Kimia

Added on

2013-11-22, 9:30pm